ŠIRI SE NEUGODAN MIRIS

FOTO Iz cisterni na varaždinskom kolodvoru curio plin: Stručnjaci sanirali kvar, pa je promet otvoren

U pomoć su pozvani i stručnjaci koji su zaustavili daljnje istjecanje plina
Varazdin, 031212.Na zeljeznickom kolodvoru Varazdin na jednoj od cisterni doslo je do propustanja plina. Vatrogasci i ostale hitne sluzbe su na terenu, te pokusavaju sanirati propustanje.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Željko Hajdinjak / CROPIX

NOVO 23:27 - Istjecanje plina iz cisterne u kompoziciji vlaka na željezničkom kolodvoru u Varaždinu u ponedjeljak navečer je prekinuto, a promet na željezničkom kolodvoru je otvoren, priopćio je Državni centar za zaštitu i spašavanje.

- U 22:40 sati curenje plina propan-butan je sanirano od strane djelatnike specijaliziranog poduzeća, dok se na terenu nalaze vatrogasci i policija, navodi DUSZ.

-------------------------------------

21:22 - VARAŽDIN - Oko 20 sati došlo je do curenja plina iz željezničkih cisterni koje se nalaze na varaždinskom željezničkom kolodvoru. Područje osiguravaju vatrogasci i policija.

U sklopu željezničke kompozicije koja putuje iz Budimpešte prema unutrašnjosti Hrvatske nalazi se desetak cisterni sa ukapljenim plinom, a djelatnici Hrvatskih željeznica na varaždinskom su kolodvoru primjetili neugodan miris.

Promet prugom je obustavljen, a vatrogasci i policija osiguravaju područje oko cisterni.

U pomoć su pozvani i stručnjaci koji bi trebali zaustaviti daljnje istjecanje plina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:41