HRVATSKA ZAVODNICA

FOTO: HRVATICA OČARALA BLISKI ISTOK Turci proglasili Barbaru Ljiljak najljepšom Miss Universe na kontinentu

Ljepotu aktualne Miss Universe Barbare Ljiljak primijetili su i u Turskoj, gdje su je proglasili najljepšom među misicama koje ove godine na svjetski natječaj dolaze iz Europe.
 Biljana Gaurina/Cropix

Ne čudi stoga što je ekipa turske televizije iz Kurdistana tijekom dvotjednog boravka u Zagrebu odvojila vrijeme i napravila veliki razgovor s Barbarom, koja je, kaže Marija Kraljević iz organizacije Izbora za Miss Universe Hrvatske, samu sebe i našu zemlju predstavila na najbolji mogući način.

- Dosad nisam imala prilike posjetiti Tursku, ali novinarima turske televizije obećala sam ću to napraviti što prije - rekla je Barbara i u šali dodala kako je tijekom razgovora shvatila koliko sličnih ili istih riječi ima u našem i turskom jeziku - Zaključila sam da ću se prilikom posjeta Turskoj sjajno snaći.

- Uz pripreme za izbor, Barbara će većinu ljeta provesti kod kuće u rodnom Splitu. Imat će, naravno, vremena i da skokne do obližnjih plaža i okupa se, ali ljeto joj ipak neće biti neradno.

FOTOGALERIJA: Miss Universe Barbara Ljiljak

Krajem kolovoza tako će nastupiti na tradicionalnoj splitskoj manifestaciji “Dani Dioklecijana”, koja se održava jedanaestu godinu zaredom. Glavnu ulogu cara Dioklecijana ove godine preuzet će poznati glumac Robert Kurbaša, a njegova lijepa pratilja Priska bit će upravo naša Barbara - otkriva Marija Kraljević, koja Barbari pomaže u pripremama za Izbor Miss Universe svijeta koji će se održati krajem godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:39