Namjera prvog regionalnog Festivala vode da nam otkrije novu, dosad nepoznatu dimenziju vode uopće nije bila pretenciozna.
Doznali smo tako, zahvaljujući sjajnoj prezentaciji Olivere Međugorac, članice Uprave Nestle Adriatica , da postoji čak 140 različitih okusa izvorske vode.
To su otkrili najbolji svjetski sommelieri i Nestleovi eksperti za hidrogeologiju kušajući vodu diljem svijeta.
Na osnovi tog saznanja kreirali su šest mapa vode i iskoristili ih za brendiranje u isto toliko klastera. Voda se krajnjim potrošačima nudi kroz specifične okuse.
Prvi klaster je voda s oznakom čista i lagana.
Drugi je voda bogata okusom, zatim tu je i grupa brendirana kao snažna i drugačija, potom meka i elegantna, peti klaster je živa voda koja gasi žeđ, a šesti živahna i energizirajuća voda.
Na taj ih način Nestle i nudi svojim potrošačima koje su osvijestili što ustvari kupuju i što najviše odgovara njihovim okusima.
6 klastera za vodu
1. klaster - čista i lagana
2. klaster - bogata okusom
3. klaster - snažna i drugačija
4. klaster - meka i elegantna
5. klaster - voda koja gasi žeđ
6. klaster - živahna i energizirajuća
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....