INCIDENT U ZAGREBU

FOTO: CURIO PLIN NA BENZINSKOJ, EVAKUIRANO NEKOLIKO KUĆA Promet na Branimirovoj cesti bio u blokadi

 Marko Todorov / CROPIX

>>> NOVO 14:23 Plin na Branimirovoj cesti više ne curi, a građanima je dozvoljen povratak u njihove domove.

-----------------------------

13:48 Prema informacijama reportera Jutarnjeg koji se nalazi na mjestu događaja, blokada prometa u Branimirovoj i dalje je na snazi, a policija je u međuvremenu ljudima u kućama u krugu od 70-ak metara od benzinske naredila da ih napuste. Oni već neko vrijeme silom prilika stoje na ulici i čekaju da se situacija razriješi pa su neki od njih već postali i pomalo nervozni.

Na mjestu događaja i dalje ima policije i vatrogasaca, a zasad nije poznato kada bi situacija, za koju gradske vlasti tvrde da je pod kontrolom, mogla biti riješena.

-----------------------------

Zagrebačka policija jutros je objavila da je Branimirova ulica u Zagrebu, na dijelu od Osječke do Južne ulice, potpuno zatvorena za sav promet. Ured za upravljanje u hitnim situacijama u 10.11 sati dobio je obavijest o curenju plina iz autocisterne na benzinskoj postaji Petrol, na Branimirovoj ulici 121.

Na teren su izašle ekipe Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, Policijske uprave zagrebačke i Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

Iz preventivni razloga zatvoren je promet za sva vozila u blizini benzinske postaje. Situacija je pod kontrolom i čeka se nova autocisterna u koju će biti pretočen ostatak plina uz stručni nadzor.

FOTO Vatrogasci saniraju cisternu, policija blokirala promet

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 07:03