MJERA OPREZA

FOTO Bivši premijer Ivo Sanader se došao javiti sucu, kasnio je pola sata

Zagreb, 020112.Zupanijski sud.Bivsi premijer RH Ivo Sanader, optuzen u aferi Hypo i INA-Mol, koji se nalazi na uvjetnoj slobodi, ima obavezu javljati se Sudu prvog ponedjeljka u mjesecu. Jutros je Sanader kasnio pola sata sa dolaskom na Sud.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

ZAGREB - Bivši premijer Ivo Sanader stigao je sa pola sata zakašnjenja na Županijski sud u Zagrebu kako bi se javio sucu istrage, nakon što su mu izrekli mjeru opreza da se sudu javlja svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Sanader se na sudu trebao pojaviti u 9 sati, no on sam smatra kako - nije zakasnio.

- Ne kasnim, nego sam se morao iskoordinirati sa svojim odvjetnikom da zajedno uđemo, poručio je novinarima Sanader nakon što je taksijem stigao na sud. Suić je dodao da je imao problema s autom.

Podsjetimo, sredinom prosinca sud je Sanadera pustio da se brani sa slobode, nakon što je uplatio jamčevinu vrijednu 12,6 milijuna kuna, predao putovnicu te se obvezao da se neće kriti i bez odobrenja suda napuštati boravište, a od ranije je na snazi kao mjera opreza bila određena obveza da se svakog prvog ponedjeljka u mjesecu javlja sucu istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:50