OGLAS ZA POSAO

EUROPSKA UNIJA TRAŽI INFORMATIČKE STRUČNJAKE Natječaj za unosne poslove otvoren je i za hrvatske građane

 Zelić/CROPIX

Europske institucije u potrazi su za visoko talentiranim i motiviranim osobljem za rad na poljima informacijsko komunikacijskih tehnologija i kibernetičke sigurnosti uz ugovore na određeno.

Kao asistent ili analitičar kibernetičkih sigurnosnih sustava baziran u Bruxellesu ili Luksemburgu vaša će važna uloga biti osiguravanje najviše razine zaštite za europske institucije.

Dužnosti, primjerice, mogu uključivati: Pomoć u primjeni sigurnosnih rješenja (infrastruktura i/ili aplikacija) uključujući oblikovanje, konfiguraciju, razvoj, testiranje i primjenu tehnologija vezanih uz sigurnost poput vatrozida nove generacije, vatrozida za aplikacije, upravljanje identifikacijom i pristupom korisnika, sustav otkrivanja i sprječavanja upada (IDS/IPS), sprječavanje gubitka podataka, upravljanje digitalnim pravima, kontrolu mrežnog pristupa, upravljanje sigurnosnim informacijama i događajima (SIEM)... pomoć u inicijativama jačanja svijesti i obrazovanja u području sigurnosti podataka u cilju obrazovanja zaposlenika o informacijskim rizicima usmjeravanjem, ponudom obrazovnih programa i stalnom komunikacijom, pomoć u oblikovanju, dokumentiranju... itd.

Ako ste stanovnik Europske unije, tečno govorite jedan od službenih jezika EU, s dobrim znanjem engleskog, francuskog ili njemačkog, i imate iskustva u radu na polju informatičke sigurnosti, tada je ovaj posao za vas!

OVDJE pročitajte uvjete prijave!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:26