RODITELJI POD ISTRAGOM

EMOTIVNI TONY CETINSKI 'Gospodine Končaru, živio sam ja i prije vas, a živjet ću i nakon vaše sramotne ere'

‘Sustavno se blati čast i poštenje mojih roditelja. Sigurno će sve izići na vidjelo’
Zagreb, 250510. Toni Cetinski bio je gost ovogodisnjeg susreta u Hrvatskom skolskom muzeju " Sto zelim biti kad odrastem" gdje su sudjelovali ucenici 3. i 4. razreda OS Voltino i OS bana Josipa Jelacica iz Podsuseda.Foto: Boris Arbanas / CROPIX
 Boris Arbanas / CROPIX

“Ne bih posebno reagirao, samo ću reći da vjerujem u hrvatsko pravosuđe, da će moji roditelji dokazati nevinost i dočekati oslobađajuću presudu. Demantirati gospodina Končara značilo bi krenuti u igre bez granica, a u to se neću dati uplesti.

Njegova naklapanja na osnovi rekla-kazala, odnosno, “rekao mi je bliski poznanik”, na razini su dječjeg vrtića ili ulice. Zašto ne kaže tko mu je, kada, gdje i što rekao?”

Izjavio je to naš poznati pjevač Tony Cetinski nakon prošlotjednog uhićenja njegovih roditelja Vinke i Mirka Cetinski. Podsjetimo, protiv supružnika Cetinski podignuta je optužnica za zloporabe u kupoprodaji nekretnina kojima su sebi navodno pribavili više od 90 milijuna kuna, oštetivši za taj iznos tvrtke poduzetnika Danka Končara. Iako je dugo šutio o problemima koje njegovi roditelji imaju s Končarom, Tony je ovaj put emotivno reagirao.

- Vjerujem da će gospodin Končar imati jako puno vremena govoriti o svojim mutnim igrama zbog kojih su on, njegovi huškači i bliski partneri sada u panici. Imat će vremena kada ga, nadam se, jednog dana privedu u lisičinama i krenu ispitivati. A do tada, gospodine Končaru, želim vam samo jedno poručiti: živio sam ja i prije vašeg pojavljivanja i to isključivo na račun svog rada, što ne moram dokazivati. A živjet ću i nakon vaše sramotne ere. Na vas, nadam se, nitko više neće, citiram “pucati”, budući da nećete biti bitni kao poduzetnik, inače samozvani spasitelj hrvatskog gospodarstva. Niti će biti bitni oni koje ste pokušali spasiti svojim milijunima. Jer, sve se vraća, sve se plaća. Ovo iznosim smireno i nikako u panici, kao što vi mislite, te pod punom odgovornošću. Želim vam puno sreće u javnom i privatnom životu - poručio je Tony.

Kaže da je od prvog trenutka bio spreman javno se očitovati, ali za ljubav roditeljima nije to učinio.

- Nisam više mogao šutjeti jer ih namjeravaju što je moguće dulje zadržati u pritvoru. Moji osjećaji su prevladali. U takvim trenucima ne može ništa biti važnije od obitelji. Radi se o časti i poštenju mojih roditelja, što se godinama sustavno blati. Uvjeren sam da će uskoro sve izići na vidjelo - rekao je Tony.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:46