NE PROPUSTITE

EKSKLUZIVNO U NEDJELJNOM JUTARNJEM Ante Tomić i Mišo Kovač u intervjuu desetljeća koji će vas rastužiti, ali i nasmijati!

Ante Tomić sjeo je nasuprot Miše Kovača uoči njegovog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni. Najduhovitijem hrvatskom piscu Mišo je dao intervju života, priču o svom odrastanju, prvim glazbenim koracima, ljubavi djeci i spletkama na estradi u kojima je i sam znao sudjelovati.

Pročitajte u Nedjeljnom jedinstvenu ispovijest koja će vas nasmijati, povremeno rastužiti i na krajnje neobičan način, kroz pero Ante Tomića provesti kroz nikad otkrivene detalje života najvećeg pjevača na ovim prostorima.

Donosimo vam dio intervjua koji u tiskanom izdanju izlazi na čak šest stranica:

MIŠO: I dođem ja u Novi Sad, s klapom Šibenik obučenom u hrvatske narodne nošnje, što je samo po sebi jedan incident zbog kojega se beogradska čaršija pjeni, i mi napravimo nastup za bogove. Razvalimo publiku. Ali, šta se dogodilo, u dvorani je sve bilo super, ali u prijenosu su nam isključili mikrofone. Na televiziji se ništa nije čulo.

TOMIĆ: Koji gadovi!

MIŠO: Pokvarenjaci najgori!

Novi Nedjeljni Jutarnji donosi ekskluzivnu ispovijest sina Talijana koje je usmrtio Tomislav Horvatinčić o ljubavi njegovih roditelja koji su 40 godina jedrili hrvatskim dijelom Jadranom. Dolazili su i '90-tih kada su padale granate i tješili zabrinute ljude čiji su sinovi išli u rat. "Da je Horvatinčić imao roditelje poput mojih, sad bi sjećao sram. Ali, nažalost, nije."

Nedjeljni Jutarnji donosi i priču o poznatom odvjetniku Vladimiru Gredelju koji ulazi u novu poslovnu avanturu - uzgoj medicinske marihuane koja će imati vrhunsku kvalitetu i najnižu cijenu kako bi bila dostupna i najsiromašnijima

Otkrivamo i nevjerojatnu priču koja se krije iza uspjeha pametne klupe koju je izumio Solinjanin Ivan Mrvoš. Klupa 21. stoljeća, koja se već prodala u nekoliko država, nikad ne bi bila stvorena da njezinu izradu ije financirala Ivanova baka Neda i to zato što nitko u državi nije htio podržati njegovu vizionarsku ideju. Osim bake Nede.

Nedjeljni Jutarnji - najbolje priče iz Hrvatske i svijeta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:23