ODGOVARA I ŠEF HDZ-a

Dva dana poslije javio se i Karamarko: 'Milanovićev nastup je bio agresivan, vulgaran, on vrijeđa Sabor!'

 CROPIX

Njegov nastup nije bio preoštar već agresivan, vulgaran, vrijeđanje Sabora, a ne samo naših zastupnika. A u tome je sudjelovao i asistirao mu gospodin statist Josip Leko – odgovorio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na današnje izjave premijera Zorana Milanovića sa sjednice Vlade. Milanović je naime, priznao kako je na njegov istup u Saboru možda bio preoštar, ali i optužio oporbu da na sve gleda tek kao na nogometnu utakmicu te upozorio da je ratifikacija sporazuma s BiH od nacionalnog intresa.

- Nogometnim rječnikom sam se poslužio kako bi bio slikovit i pokazao da vodimo 2:0 jer je Vlada reternirala i oko protivljenja gradnji Pelješkog mosta i oko ratifikacije Sporazuma s BiH. Cijela predstava u Saboru bila je izrežirana kako bi Milanović mogao izgovoriti da će se Sporazum ipak ratificirati dvotrećinskom većinom – kaže Karamarko. Oštro je odgovorio i na Milanovićeve izjave kako njegova Vlada vodi brigu o nacionalnim interesima.

- Lijepo se on brine za nacionalne interes. Najprije je njegov prvi potpredsjednik Čačić rekao da tamo neki luđaci razmišljaju o Pelješkom mostu, pa su onda imali 68 rješenja samo da ga ne bi gradili od tunela, nadovožnjaka nad BiH, podmornica... Pa zar nije nacionalni interes da građani ove države počnu napokon kvalitetno živjeti. A stalno se dolaze novi udari Vlade na građane, srednje poduzetnike.. Kad odu s vlasti, najbolje će se pobrinuti za nacionalne interese – uzvatio je predsjednik HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 01:37