BRISANJE IZ REGISTRA

DVA DANA NAKON VELIKE PROSLAVE TRIDESETOG ROĐENDANA ZAVRŠILI U STEČAJU Bad Blue Boysi zbog dugova ostaju bez svoje Udruge

 Boris Kovačev / Cropix

ZAGREB - Trgovački sud u Zagrebu u ponedjeljak je objavio rješenje po kojem se zaključuje stečaj Udruge navijača Dinama i nakon pravomoćnosti tog rješenja ta će se udruga nogometnih navijača brisati iz sudskog registra.

Sudsko rješenje uslijedilo je nakon zaključka krajem siječnja kojim su se pozivali zastupnici te udruge s više od 177.000 kuna utvrđenog duga da predaju popis imovine i obveza. Istim rješenjem bili su pozvani i vjerovnici Udruge navijača Dinama da predlože otvaranje stečajnog postupka, no budući da se zastupnici i vjerovnici nisu u zakonskom rokovima odazvali, sud je po službenoj dužnosti donio odluku o otvaranju i zatvaranju skraćenog stečajnog postupka.

Brisanje iz registra Udruge navijača Dinama osnovane 2001. i sa sjedištem u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici uslijedilo je samo dva dana nakon velike proslave 30. godine postojanja navijačke skupine Bad Blue Boysa održane u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:44