APEL GRADONAČELNIKA

Dumbović otkrio koji profil majstora im sada najviše treba: ‘Pozivam ih da dođu u Petrinju‘

Opstojnost i našu grudu moramo obnoviti. Novce imamo, sve ćemo platiti, rekao je Dumbović.
Darinko Dumbović
 Damir Krajac/Cropix

- Uvijek nas ujutro nešto potrese. Mi smo svi jedna velika trauma. Svako jutro se ustaješ i tražiš izlaze. Stanje može davati nadu. Stožer je centralna stvar i sve to daje novu snagu. Stvari se moraju iskomunicirati i realizirati, kazao je u javljanju za Dobro jutro, Hrvatska gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović. Dodao je kako se prvih dana improviziralo, a kako su danas ljudi iscrpljeni.

- Nema pametovanja, treba pomoći - ljude treba zbrinuti. U bezizlaznoj smo situaciji i tražimo da se samo malo, malo bolje organiziramo. Moramo vjerovati jedni drugima. U Domovinskom ratu bili smo statistika, danas moramo biti broj koji će Hrvatska i Europa iskomunicirati. Opstojnost i našu grudu moramo obnoviti, nagasio je, piše HRT.

- Mi smo jučer dobili glavu i ja sam zadovoljan što je to ministar Medved. Po toj vertikali moramo komunicirati i realizirati, zaključio je. Petrinji, dodao je najviše trebaju krovopokrivači i saniranje svakog dimnjaka kako bi se male štete čim prije riješile. Novce imamo, sve ćemo platiti, rekao je Dumbović.

Pozivam sve koji pokrivaju krovove i znaju zidati dimnjake da napadnemo 100, 200, 300 krovova, kazao je za HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:49