POTUKLI SE

Drama u Puli: Taksist Cammea iz automobila izbacio majku i bebu na pljusak

Taksist Cammea jučer u Puli oko 23 sata je po najvećem nevremenu i kiši iz automobila izbacio ženu, njezinu malodobnu kćer i bebu staru samo 36 dana , javlja Glas Istre.

- Otišao sam po djecu i ženu kod punice, no auto mi je kod zgrade glavne pošte zaglavilo u vodi i nisam mogao ni naprijed ni nazad. Stoga sam nazvao taksi Cammeo kako bi ih pokupio, a njima rekao da taksi dočekaju na suhom kod glavne zgrade pošte. Taksi se ubrzo stvorio i oni su se ukrcali unutar, a ja sam kolica stavio u gepek. No, niti za minutu žena me nazvala sva izbezumljena rekavši da ih je taksist izbacio na početku bulevara. Ona je, kako mi je ispričala, najprije odbila izaći no nakon što joj je taksist iz gepeka izbacio kolica na ulicu nije imala drugog izbora. To je, navodno, učinio jer je shvatio da oni nisu putnici koje je trebao pokupiti, ispričao je B. Vugrinec.

Žena je s kćerkom i bebicom ostala na kiši, a taksist se okrenuo i vratio pred poštu.

- Kada sam čuo što se dogodio dočekao sam taksistu ispred pošte i započela je prepirka kroz prozor auta. Vikao sam na njega da nije normalan, da ih je mogao odvesti kući pa se vratiti po druge putnike ili ih pokupiti pa ih odvesti zajedno, bilo što, ali da nije normalan pustiti bebu na kiši. Na to je taksist otvorio vrata i pritom me njima lupio u glavu, priča Vugrinec uz riječi kako mu je tada jednostavno pao "mrak na oči" i - on mu je uzvratio.

Iz policije su izvijestili da će protiv 48-godišnjeg vozača Cammea i 28-godišnjeg klijenta podnijeti optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, piše Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:57