TRAVOPAZITELJ

DOBIO JE NAJBOLJI POSAO U HRVATSKOJ Zoran Stanko će dva tjedna nadgledati kosilicu i zaraditi 7500 kuna!

Najbolji posao u Hrvatskoj, posao travopazitelja, dobio je Zoran Stanko iz Ivanca.

Zaljubljenik u prirodu i alpinist, od 29. lipnja do 12. srpnja čuvat će robotsku kosilicu koja sama kosi travu za plaću od 7500 kuna. Zoran se jučer prihvatio posla na zelenoj površini na zagrebačkom Jarunu te je već ostvario prvi kontakt s robotskom kosilicom. Hajdi, kako ju je nazvao, ne prigovara.

Istekao mu ugovor

- Evo, kosilica radi, ja je nadgledam, a već za dan-dva vidjet ćemo prve rezultate rada. Hajdi se ne buni, bijele je boje i jedino s vremena na vrijeme treba napuniti baterije. Moj je posao da pazim na Hajdi - rekao je Zoran Stanko koji je bio jako uzbuđen kad su mu javili da je dobio posao travopazitelja.

Za taj posao prijavio se nakon što mu je prijateljica poslala oglas budući da mu je istekao ugovor u jednoj tvrtki.

- Volim biti u prirodi i mislio sam da nemam što izgubiti ako se prijavim. U molbi sam pokušao biti što originalniji i ubrzo su me zvali da mi kažu da sam prošao u drugi krug - dodao je Zoran koji se od konkurencije izdvojio svojom originalnošću u molbi koju je poslao tvrtki Drezga koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

“Odmalena sam naučen da se prema dvorištima, travnjacima i voćnjacima treba odnositi s velikom pažnjom i brigom. Mrzim sušu, a volim kišu, mrzim krtice, a volim gliste. Prve igračke bile su mi flakserica i motorna kosilica. Smatram da bi gledanje trave kako raste trebalo postati olimpijska disciplina”, napisao je travopazitelj Zoran Stanko koji je bio najbolji od 13 kandidata koji su prošli u drugi krug natječaja, među kojima je bio i jedan pas.

Gledanje trave

- Nažalost, pas i njegova vlasnica nisu došli na razgovor za posao, ali ono što je važno jest da smo na kraju imali izvrsne finaliste. Ipak, Zoran je pokazao puno znanja o robotskoj kosilici, bio je izuzetno simpatičan i na kraju smo odlučili da je on naš travopazitelj - objasnila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga. Dodala je kako je gledanje trave kako raste uistinu dio najboljeg posla u Hrvatskoj jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, nego to radi Husqvarnina robotska kosilica.

- Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama promovirati proizvod. Husqvarnina robotska kosilica, naime, sama kosi površinu koja joj se zada, grickajući travu poput ovce - ističu u tvrtki Drezga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 01:16