NAIVNI BEND

DJEČACI OTKAZALI KONCERT U ŠIBENIKU 'Na prevaru su nas uvukli u izbornu kampanju, ispričavamo se fanovima'

 Facebook

Iz nezavisne liste MOST pozvali su sve građane u četvrtak 5. studenog u 18 sati dođu na trg ispred zgrade županije u Šibeniku na predstavljanje njihovih kandidata za Hrvatski sabor, nakon čega je bio najavljen koncert poznatog splitskog benda Dječaci. Stipe Petrina je i na svojoj službenoj stranici objavio 'MOST uz koncert Dječaka organizira finalni skup u Šibeniku', međutim, čini se kako je došlo do nesporazuma.

- Na hrvatskim web-portalima 3. studenoga 2015. objavljena je informacija iz koje se da zaključiti kako splitska grupa 'Dječaci' u Šibeniku u četvrtak, 5. studenoga, nastupaju u 19.30 sati u sklopu izborne kampanje političke koalicije MOST. Iako smo i mi i naša booking agencija L.A.A. Booking Agency bili više puta uvjeravani od strane organizatora da navedeni koncert nema nikakvih političkih konotacija, danas smo se uvjerili u suprotno, da smo naivno uvučeni u predizbornu kampanju - stoji u priopćenju poznatog splitskog benda Dječaci koje su poslali medijima.

Dječaci su stoga otkazali najavljeni koncert u Šibeniku.

- U trenutku dok pišemo ovu izjavu, otkazujemo i ovaj koncert, jer ne želimo biti dio nečega gdje nam nije mjesto. Ispričavamo se svim našim šibenskim fanovima što su očekivali koncert i vidimo se u Šibeniku nekom boljom prilikom - poručili su Dječaci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:15