SAČEKUŠA NA TRSATU

DIVLJAČKI NAPAD Policija identificirala huligane koji su juniore s Raba zamijenili za Torcidu

RIJEKA - Riječka policija identificirala je nekoliko napadača koji su u subotu ujutro napali igrače Malonogometnog kluba Rab u kombiju na riječkoj obilaznici, te nad njima provodi kriminalističku istragu.

Napad se dogodio u subotu, 24. siječnja, oko 8,30 sati, u blizini istočnog ulaza u tunel Trsat, kada je više osoba s dva osobna automobila presrelo kombi u kojem su se nalazili igrači rapskoga Malonogometnog kluba, koji su putovali na utakmicu u Labin. Napadači su razbili prozor na kombiju i u vozilo ubacili zapaljivo sredstvo, izvjestila je policija.

Po neslužbenim informacijama, riječ je o signalnoj baklji.

Tom prilikom je lakše ozlijeđen 19-godišnjak, jedan od putnika iz kombija. Nakon liječničke intervencije pušten je na kućnu njegu. Uz njega u kombiju su bili još šestorica mladića od 17 i 18 godina, 34-godišnjak i 51-godišnji vozač. Prema prvim procjenama, materijalna šteta je oko 6000 kuna. Oštećeni su unutrašnjost kombija te odjeća putnika.

Policija nastavlja istragu i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti napada, naveli su u ponedjeljak iz primorsko-goranske Policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:53