DAMIR LESKOVČANIN

Dečku Martine Horvat bivša supruga uz lijes ubacila pivo i cigarete

Iako je bivša supruga htjela uz lijes baciti nakit koji je Leskovčanin skinuo prije smrti nije to učinila
Zagreb, Donja Pupcina, 260510.Sprovod Sase Leskovcanina, decka nestale Martine Horvat, za ciji je nestanak bio i osumnjicen. Samoubojstvo je pocinio na svom imanju iza Lanista.Foto: Milivoj Keber / CROPIX
 Milivoj Keber / CROPIX

ZAGREB - Uz vojne počasti i pucanje plotuna na mjesnom groblju u Donjoj Kupčini kod Pisarovine jučer je pokopan Saša Leskovčanin (40), dečko nestale Martine Horvat (28), koji si je u nedjelju oduzeo život na svom imanju u Donjem Stupniku.

Na sprovodu se okupilo oko 150 ljudi, a Leskovčanina su na posljednji počinak ispratili bivša supruga Dunja, sin i kći, suborci te članovi raznih motoklubova među kojima i vođa Hells Angelsa Alen Kozić.

Martinin brat se nije pojavio

Leskovčeva kći napisala je pismo te ga u suzama bacila uz očev lijes, a bivša supruga bacila je limenku piva Stella Artoise i kutiju Marlbora. Iako je htjela baciti i prstenje i lančić, koje je Leskovčanin skinuo prije nego što se objesio i ostavio sinu, ipak to nije učinila.

Na sprovodu se nije pojavio Martinin brat, Boris Horvat, koji, čini se, ipak sumnja da je Leskovčanin povezan s nestankom njegove sestre, iako je na početku bio uvjeren u njegovu nevinost. M

eđutim, situacija se očito promijenila nakon što je Leskovčanin pušten s višednevnog ispitivanja u policiji i iz Psihijatrijske bolnice Vrapče.

Teško psihičko stanje

Prema riječima prijatelja, Leskovčanin je od tada bio u teškom psihičkom stanju jer su mnogi smatrali da je odgovoran za Martinin nestanak ili eventualnu smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:35