‘NOVI POČETAK‘

Darko Zver iz stranke Fokus prvi je predao potpise za kandidaturu za međimurskog župana

Podsjetio je da je zasad samo troje kandidata službeno najavilo kandidaturu i imalo štandove za prikupljanje potpisa

Darko Zver

 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Darko Zver iz Fokusa prvi je kandidat za međimurskog župana koji je u srijedu Županijskom izbornom povjerenstvu predao potpise potpore i tom je prigodom istaknuo da građani trebaju svoje povjerenje dati novim ljudima koji ne ovise o politici, priopćili su predvečer iz te stranke.

Zver je, kako stoji u priopćenju, prikupio nekoliko stotina više od 1500 potrebnih potpisa.

Podsjetio je da je zasad samo troje kandidata službeno najavilo kandidaturu i imalo štandove za prikupljanje potpisa te smatra da bi bilo iznenađenje da se još netko kandidira.

Rok za predaju kandidatura je u četvrtak u ponoć, a prijevremeni izbori za međimurskog župana održat će se 28. studenoga.

Darko Zver u kampanju ulazi sa sloganom „Novi župan – novi početak“ kojim želi poručiti da je došlo vrijeme za promjenu starih politika i obrazaca ponašanja koji su počivali na političkom inženjeringu i trgovini.

„Promjene se neće dogoditi ako se na vlasti stalno vrte jedne te iste garniture političara. Građani trebaju svoje povjerenje dati novim ljudima koji ne ovise o politici“, poručio je u priopćenju Zver, dodajući da s takvim programom izlazi pred birače.

Kandidat za međimurskog župana istaknuo je da se već dokazao na mjestu predsjednika čakovečkoga Gradskog vijeća, kada je u samo nekoliko mjeseci mandata nakon svibanjskih lokalnih izbora uveo sustav transparentnosti u Grad Čakovec i gradska poduzeća unatoč, kako tvrdi, početnom opiranju i negodovanju njihovih direktora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:35