AFERA CETINSKI

Danko Končar: Plaćao sam Matteu 20.000 kuna mjesečno tri godine za nepostojeći posao

Nakon uhićenja Vinke Cetinski, Matteo se žestoko obrušio na Danka Končara i na njegovo poslovanje
 Sebelić/CROPIX

ZAGREB - Zbog prijevare, za koju se sumnjiči njegova majka Vinka Cetinski, Matteu Cetinskom privremeno je blokiran ne samo stan u Gračanima, u kojem živi i koji samo glasi na Vinku, nego i devizni štedni račun u banci na kojem se nalazi oko 20 tisuća eura, prvi doznaje Večernji list .

Sud pjevaču Toniju Cetinskom ništa nije blokirao.

Iako tužiteljstvo nije dokazalo da je novac na računu Mattea Cetinskog stečen nezakonito, sud je prihvatio blokadu kao privremenu mjeru do okončanja postupka. Cijeli članak pročitajte na portalu Večernji.hr.

- Izjave nekih članova obitelji Cetinski, priznajem, ljudski su me povrijedile. Pogotovo riječi Mattea kojega sam tri godine mjesečno plaćao više od 20.000 kuna, iskreno ne znam za što. Angažirala ga je mama Vinka, uz moje odobrenje - izjavio je Danko Končar, koji je u tri godine Matteu Cetinskom isplatio 720.000 kuna.

Poduzeće na Malti

Matteo Cetinski je, podsjetimo, nakon što je u travnju uhićena njegova majka Vinka, stao u obranu svoje obitelji i optužio Končara da je većinu kupljenoga već prebacio na svoju tvrtku registriranu na Malti.

Plaćao je ‘kikirikijem’

- Što se tiče Ivane Nobilo-Cetinski i njezinih tvrdnji da sam joj ostao dužan i plaćao je “kikirikijem”, negodno me zatekla. Ja nju nikada, naime, nisam angažirao, nego Vinka, ali nigdje nisam našao pisani trag bilo kakvog ugovora. Da sam našao i da sam saznao da postoji neki dug, sigurno bih ga podmirio. Nesporno je da je ona radila PR poslove za Kermas, ali, nažalost, ne znam po kojim kondicijama - kaže Končar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:48