NASTAVIO SVOJOM RETORIKOM

Đakić se ne kaje: U Hrvatskoj nema 'svetih krava' pa to nisu ni nacionalne manjine!

Predsjednik HVIDRA-e je već podigao prašinu u javnosti kada je kritizirao vođe oporbe na nacionalnoj osnovi
 Bruno Konjević / CROPIX

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Orahovice obilježila je 21. Obljetnicu naoružavanja i mobilizacije prve grupe pripadnika pričuvnog sastava policijske postave Orahovica. Tom prilikom okupljenim pripadnicima pričuvnog sastava obratio se ministar Tomislav Ivić kao i saborski zastupnik i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić.

- Vlada RH je znala i zant će zaštititi sve hrvatske branitelje koliko god da se neki 'dižu na sve četiri' - poručio je Tomislav Ivić u pozdravnom govoru, u kojem je obećao kako će pripadnici pričuvnog sastava policije Orahovice dobiti pravo na dionice hrvatskih branitelja.

A onda se okupljenima obratio Đakić, koji je nedavno podigao buru osuda zbog svojih izjava tijekom skupa HDZ-a. On je okupljenima poručio kako u Hrvatskoj nema 'svetih krava' pa to nisu ni nacionalne manjine.

- Ako se nešto kaže za njih, odmah se učinio čin šovinizma, fašizma i kako već ne. No, mi se ne sramimo niti jedne riječi, niti jednog djela niti jednog koraka koji smo učinili - poručio je Đakić okupljenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:12