NEMA JOJ NI TRAGA GOTOVO MJESEC DANA

 nestali.hr

Mina Mehmedović (18) iz Rijeke vodi se kao nestala od 26. lipnja, kada se je primijećeno da je nema u njezinom domu na adresi Plase 25. Mina je visoka 155 centimetara, ima kestenjaste oči, ravnu crnu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Nestala djevojka je članica Ženskog nogometnog kluba Rijeka - Jack Pot i reprezentativka Hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-19.

Nestanak su prijavili roditelji koji su ju navodno već bezuspješno pokušali pronaći i u Zagrebu i okolici - svugdje gdje se nagađalo da bi moglo biti tragova nestale djevojke.

- Mina je inače odgovorna i vedra djevojka i svi su jako zabrinuti - kazala je predsjednica Mininog nogometnog kluba, Jelena Jurić, koja pomaže obitelji u potrazi.





Molimo da ukoliko netko ima informacije da se javi u inbox ili Policijskoj upravi Rijeka, ili na br. 192.

Posted by Ženski nogometni klub Rijeka - Jack Pot on Friday, 10 July 2015




Rijekom su se počele širiti razne teorije o njezinom nestanku, ali najčešća je da je možda otišla s dečkom.

- Ona je navodno upoznala jednog dečka koji je porijeklom iz Srbije, ali nitko zapravo ne zna je li moguće da bi nešto takvo učinila. Nijedna od njenih prijateljica se, koliko znamo, nije javila policiji da nešto zna - kazala je zabrinuta Jelena koja naglašava da ne zna je li istina da je Mina otišla u Srbiju, ali da bi svaka informacija od njenih prijatelja mogla biti korisna policiji i zabrinutim roditeljima.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj djevojci da obavijeste najbližu policijsku stanicu ili nazovu policiju na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem obrasca na stranici nestali.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:53