PUŠTEN POLICAJAC HEROJ

Josip Vrbić: Svima sam jako zahvalan na iznimnoj podršci!

 Damir Krajač/CROPIX

- Hvala svim znanima i neznanima - riječi su kojima je jedini hrvatski inspektor za umjetnine Josip Vrbić nakon izlaska iz remetinečkog zatvora skromno zahvalio na ukazanoj velikoj i nesebičnoj podršci mase. Točno 16 dana proveo je u pritvoru uz bok osobama koje su ogrezle o kriminal, i to samo zato jer je pokradenoj naciji bezrezervno pokazao što Nadan Vidošević skriva od očiju javnosti u famoznom bunkeru na zagrebačkom Gornjem Prekrižju.

Uz obitelj

- Naredne dane Josip je rezervirao samo za svoju obitelj. Neizmjerno je zahvalan na podršci. Znate, nakon svega on je i dalje najsretniji inspektor na svijetu! - kratko su poručili njegovi bližnji svjesni da je pred inspektorom za umjetnine i dalje borba za opstanak.

Priznao krimen

Naime, na redu je disciplinski sud MUP-a. Policajac Vrbić svoju je slobodu nakon dvotjednog pritvora zaradio nagodbom. Priznao je krimen koji je zapravo za većinu herojstvo jer je bez ikakve novčane nagrade, kao iz nekog revolta, odaslao u medijsko nebo impozantne ekskluzivne fotografije mrtvog životinjskog carstva koje su, bez opstruiranja daljnje istrage, pokazale bahatost vlasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:50