ZAPOSLENIK HTZ-a

Čelnici našeg turizma počastili su se šest dana u Indiji. Potrošili su 330 tisuća kuna...

Niko Bulić i Amelia Tomašević tvrde da su promovirali naš turizam. Valjda će Jadran sljedeće ljeto preplaviti gosti iz New Delhija i Mumbaija..
 Bruno Konjević/CROPIX

ZAGREB - Direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić i Amelia Tomašević, direktorica zagrebačke podružnice te institucije, ‘nagradili’ su se za 5-postotno povećanje broja gostiju u Zagrebu službenim putem u Indiju - ispričao nam je preko telefona Jutarnjeg zaposlenik HTZ-a, ogorčen na takvo rasipanje novca.

Porast i do 15 posto

Nije se htio predstaviti, no rekao je da su na taj put Tomašević i Bulić vodili i članove svoje obitelji.

Kaže kako je apsurdno da se nagrađuje “zaslužne” djelatnike za porast broja noćenja od pet posto, dok su neka, jaka turistička mjesta zabilježila porast i do 15 posto.

U HTZ-u su nam da su njihovi djelatnici bili na šestodnevnom službenom putu u Indiju od 11. do 16. rujna koji ih je stajao 330.000 kuna, ali i demantirali većinu navoda našeg izvora. Naveli su da je riječ o putu koji je planiran Programom rada za 2010. godinu.

Bulić negira nagrađivanje

Niko Bulić, direktor glavnog ureda HTZ-a, potvrdio nam je put, ali i demantirao da je riječ o nagradi s kojom je “počastio” i članove obitelji.

- To su gluposti! U Indiju je putovao minimalan broj ljudi. Prezentacijama su sudjelovali i hrvatski i slovenski veleposlanici te delegati - rekao nam je Bulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:58