ZAVRŠILA MEDICINU

BRUNA SANADER DIPLOMIRALA S PROSJEKOM 4,9 Jedinu četvorkuu indeksu ima iz predmeta koji predaje Sanja Musić Milanović

nakon što je diplomirala na zagrebačkom Medicinskom fakultetu.

Kći bivšeg premijera Ive Sanader bila je jedna od najboljih studentica u svojoj generaciji i u indeksu su zabilježene sve redom petice osim iz jednog predmeta - epidemiologije - za koji je dobila, kažu dobro informirani, ocjenu manje.

Na toj katedri viša asistentica je supruga premijera Zorana Milanovića, epidemiologinja Sanja Musić Milanović, koja drži ispite i vježbe, ali ne predaje. Ona, međutim, nema nikakve veze s ocjenom jer, kako nam kažu profesori Medicinskog fakulteta, Sanja Musić Milanović taj dan nije bila na ispitu.

Bruna je prema riječima svojih profesora bila izvrsna sudentica koja je u prosincu 2009. dobila i dekanovu nagradu zajedno s dvoje kolega, Lanom Pintarić i Stefanom Prgometom. Voditelj projekta za koji je Bruna dobila dekanovu nagradu, prof. dr. Slobodan Vukičević, kaže da su se svi troje u znanstveni rad uključili od prve godine studija. To su mjesto dobili zahvaljujući činjenici da su na predmetu anatomija imali odličan uspjeh i na pismenom i na usmenom ispitu, što im je otvorilo vrata znanosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:39