HIT NA INTERNETU

BIJESAN ODGOVOR ŠEFU U pismu objasnio što je radio između 14.30 i 15.19 sati

 Cropix

Ako ste se ikad zapitali što sve rade zaposlenici gradske uprave u Banovini, jedan od odgovora ponudio je Dalibor Lovrić iz Službe za kulturu, umjetnost i staru gradsku jezgru. Lovrić je od ranije poznat po - u najmanju ruku - živopisnim obraćanjima javnosti, pa i svojim nadređenima, bez obzira koje su političke opcije, a čest je gost i u novinskim rubrikama poput Tribine Slobodne Dalmacije, piše Splitski portal.

Lovrić je napisao duhovito i ironično pismo svom nedavno postavljenom šefu, pročelniku spomenute službe Siniši Kuki, i pobrinuo se da ono dospije u javnost. Koliko se iz Lovrićevog novog pisma može razabrati, Kuko je od njega tražio da se očituje gdje je bio - ako već ne na radnom mjestu - u srijedu između 14.30 i 15.19, kad ga je tražio u više navrata.

Između ostalog, Lovrić je zbog teške prehlade išao kod liječnika, ali o tome nije nikoga izvijestio, i sada mu je jako čudno što to ikome smeta, bez obzira što pročelnik nije morao znati za njegove tegobe. Lovrić pojašnjava kako je u 14:26 izašao na hodnik, ispuhao nos, otišao do wc-a te otšepesao do kabine gdje je u obostrano nelagodnom času zatekao kolegu iz Prosvjete u nuždi. Također, objašnjava da je obavio razgovor sa sestrom Ankicom u Domu zdravlja, kojo je ispričao da mu glava puca, da kašlje sušičavo dok leži noču, a da mu nos lije kao iz kabla.

Pismo možete u cjelosti pročitati ovdje .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:11