STIŽE I BARBA LUKA!

Bebić: Mogao bi se i osobno pojaviti na Facebooku

ZAGREB - Predsjednik Sabora Luka Bebić koji je danas sudjelovao na godišnjoj konferenciji predsjednika parlamenata EU, iz Stockholma je najavio svoje uključenje u najpopularniju društvenu mrežu.

- Mogao bi se i osobno pojaviti na primjerice Facebooku - rekao je Bebić novinarima koji prate Konferenciju. Na takva najavu Bebića je vjerojatno potaknula debata o izazovima novih tehnologija koja se vodi na Konferenciji.

Barba Luka bi dakle mogao uskoro imati svoj profil na najpoznatijoj društvenoj mreži, na kojoj postoji nekoliko Facebook grupa posvećenih njemu. Budući da grupa “Kladim se da Luka Bebić ne zna upaliti komjuter” ima 139 članova, grupa “Skupimo 507 342 pravih Hrvatina da Luka Bebić uspije prodati svoj stan” 63 člana, a grupa “Luka Bebić prima studenticu u jednu sobu, uračunate režije” 55 članova, šef Sabora ne bi trebao imati problema skupiti prijatelje na fejsu.

Na Facebooku inače svoj profil već ima jedan Luka Bebić. Imenjak prvog čovjeka Sabora je osnovnoškolac koji obožava Harry Pottera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 06:29