PRIMOPREDAJA VLASTI

BAUK ODBRUSIO KARAMARKU 'Ako u 60 dana nisu našli nijedan dokaz, ni na jednom biračkom mjestu, onda imam indicije da lupetaju'

Zagreb, 070515. Sjednica Vlade Republike Hrvatske na cijem dnevnom redu je prijedlog akcijskog plana za provedbu Odluke o smanjenju broja agencija, zavoda, fondova i drugih pravnih osoba s javnim ovlastima.Na fotografiji: Arsen Bauk.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matic / CROPIX

ZAGREB - Službenu primopredaju u Ministarstvu uprave novinari su iskoristili kako bi sada već bivšeg ministra Arsena Bauka upitali o Karamarkovim optužbama o ukradenih pet do šest mandata, piše N1.

- To je pitanje za Državno izborno povjerenstvo. Ono što sam vidio poslije u priopćenju je da se govori o Apisu, što bi značilo da se insinuira da su u sustav uneseni drugi podaci od onih u zapisnicima s biračkih mjesta koji su javno objavljeni, rekao je Bauk.

- Šest mandata je gotovo 70 tisuća glasova što bi značilo da je riječ o nekoj masovnoj pojavi. Ako u 60 dana u Domoljubnoj koaliciji nisu uspjeli naći ni jedan dokaz ni na jednom biračkom mjestu, onda imam indicije da lupetaju, kazao je Bauk, prenosi N1.

Također, Bauka se pitalo i kako komentira Facebook objave Ranka Ostojića, u kojima je za neke stranačke kolege koristio 'animalne metafore'. Bauk je pokušao ostati suzdržan.

- Ja uopće ne koristim takve metafore kao što je to napravio jedan moj kolega. Unutarstranački izbori su prilika da se pred članovima svi testiraju, iskušaju svoju svoju demokratsku sposobnost, rekao je Bauk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:41