IZVANREDANO ZASJEDANJE

BANDIĆ SAZVAO HITAN SASTANAK SA SVIM ŠEFOVIMA HOLDINGA Prekinuo im godišnji zbog gubitka od 3 milijarde kuna

Traži da se objavi puna istina o tome kako je točno četiri i pol godine poslovala bivša uprava
 Goran Mehkek / CROPIX

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić za sutra je u 11 sati zakazao je izvanredan sastanak sa svim pročelnicima i članovima uprave Zagrebačkog holdinga. Razlog za hitno okupljanje su navodno novi, alarmantni podaci o stanju u gradskoj megatvrtki čiji se gubici približavaju brojci od tri milijarde kuna. Na sastanku moraju biti baš svi, pa je Bandić s godišnjih odmora digao sve svoje pročelnike i najbliže suradnije.

Kako doznajemo, nova Uprava Holdinga zaprepaštena je situacijom u kojoj se nalazi tvrtka, pa će na današnjem sutrašnjem nku nastojati sa svim pročelnicima iskoordinirati akcije za spas Holdinga. Jedan od zaključaka današnjeg sastanka trebala bi biti i odluka o održavanju izvanredne sjednice Gradske skupštine, na kojoj će se donijeti program restrukturiranja Holdinga.

Gradonačelnik Bandić, doznajemo, na sastanku će od Uprave Holdinga zatražiti tri stvari: prvo, da se zagrebačkoj javnosti objavi puna istina o tome kako je točno četiri i pol godine poslovala bivša uprava na čelu sa Ivom Čovićem, drugo donošenje mjera za saniranje Holdinga i treće, 24 satni nadzor nad time da niti jedna usluga za Zagrepčane ne dođe u pitanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:27