GRADONAČELNIK U IZBORIMA

Bandić predstavio izbornu listu: Ja nisam pijan, ja imam dijamantnu volju. Od Zagreba sam stvorio europsku metropolu!

Narodu istinu treba reći. Čekaju nas bolni rezovi, izjavio je Bandić
Zagreb, 121111. Parlamentarni izbori 2011.Izborni stozer Milana Bandica u Folnegovicevoj ulici.Tiskovna konferencija na kojoj je predstavljen nezavisni kandidat za predstojece parlamentarne izbore, Milan Bandic i nositelji njegovene zavisne liste za prvu, drugu, sestu i sedmu izbornu jedinicu, Jelena Pavicic Vukicevic, Miodrag Demo i Slavko Koic. Na slici: Milan Bandic.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Gradonačelnig grada Zagreba Milan Bandić predstavio je svoje liste za prvu, drugu, šestu i zedmu izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima.

- Narodu istinu treba reći. Čekaju nas bolni rezovi, želimo biti lučonoše i upaliti svjetiljku kako se treba ponašati u zemlji - poručio je Bandić, koji tvrdi kako se kandidirao kako bi stao na čelo rada i radnika.

U 2. izbornoj jedinici Bandić je predstavio Ivanu Brkljačić i Jelenu Pavičić Vukičević. Na istoj listi su i Zoran Majcan, Marjan Polašek i Ivica Pančić.

Sedmu jedinicu nosi Slavko Kojić, a 6. jedinicu brigadir Miodrag Demo te Ana Marija Čelan.

- Imam dijamantnu volju i disciplinu. Od Zagreba smo napravili europsku metropolu - tvrdi Bandić - Ja nisam pijan, ja sam normalan čovjek. Ne mogu sebi raditi protekciju, vi bi mi oderali kožu.

Bandić je također izjavio kako se 'u ovoj zemlji najbolje uživa u Saboru i ako ste dobri sa stranačkim šefom', očito se referirajući na svoja politička iskustva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:24