KOSOR 'U MREŽI PRVOGA'

AUDIO Urednik koji je otpilio šeficu HDZ-a: Kosor sam saslušao, ali ja sam urednik i sam si biram sugovornike

Labor ističe kako nije imao potrebu polemizirati s Jadrankom Kosor
Sisak, 251111.Odrzan je sredisnji skup HDZ-a u Sisku za VI izbornu jedinicu gdje se okupljenim gradjanima obratila premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.Na slici: Jadranka Kosor drzi govor.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / KRAJAC DAMIR

- Premda radijski posao obavljam već punih osamnaest godina, moram priznati da mi se dosad ni jedan političar na ovakav način nije javio u emisiju . No, to me nije zbunilo, a gospođu Kosor, koja je nazvala u emisiju kao što to rade svi naši slušatelji, poput svih ostalih građana pustio sam u eter, budući da se radi o kontakt emisiji.

Nakon što sam je saslušao, zahvalio sam joj, te u eter pustio idućeg slušatelja koji je za vrijeme njezinog izlaganja strpljivo čekao na liniji - priča Darko Labor, radijski voditelj i urednik emisije ‘ U mreži prvoga’ koji ističe kako nije imao potrebu polemizirati s Jadrankom Kosor , a svoje telefonske goste prekida jedino ako nekoga vrijeđaju.

- Istup gospođe Kosor u eteru trajao je nepune dvije minute, što je u radijskoj minutaži i više nego dovoljno za iznošenje mišljenja. Poput svakog urednika, imam pravo birati sugovornike - kaže Labor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:52