ŽELJKA VS. ZORAN

Antunović odgovara šefu stranke: SDP nije Milanovićevo privatno vlasništvo

Antunović ne pomišlja na odlazak iz stranke ni utrke za šeficu zagrebačkog SDP-a
zagreb 080707.zeljka antunovic na presici sdp-a povodom prenamjene zemljista na otoku bracufoto damjan tadic /cropix-cropix-
 Damjan Tadić/ CROPIX

ZAGREB - Željka Antunović danas je predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću poručila da SDP nije njegovo privatno vlasništvo.

- Poštujem tuđe stavove i onda kad se s njima ne slažem. SDP nije niti moje, niti bilo čije privatno vlasništvo da bih si mogla dozvoliti birati suradnike koji se po statutu biraju na stranačkim izborima, a po ukusu predsjednika. Priznajem izbore, ali i rezultate izbora i zato s predsjednikom stranke mogu i moram surađivati bez obzira što mi javno poručuje da mu se ne dopadam - rekla je Antunović.

Također je dodala da ne razmišlja o povlačenju svoje kandidature za predsjednicu zagrebačog SDP-a iako joj je Milanović javno poručio da s njom nema dobru suradnju.

- Čini mi se da na sljedećim zagrebačkim izborima moji protukandidati neće biti oni koji će biti formalno kandidirani, nego oni koje predsjednik SDP-a osobno izabere. Ali ja sam spremna prihvatiti i takav izazov. Zašto bih se ja povukla - poručila je Antunović, koja ni ne pomišlja na odlazak iz stranke. Kaže da predsjednik SDP-a Milanović s njom osobno o tome nije nikada razgovarao te da joj takve poruke šalje samo putem medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:29