FRAKTURA NATKOLJENICE

ANDREA ZLATAR OPERIRANA 'Prošlo je bez komplikacija, ona se dobro osjeća'

Dubrovnik, 250814. Hotel Exselsior.Zajednicka konferencija za medije ministara i predstavnika ministarstava kulture zemalja u regiji, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Albanije o suradnji na podrucju kulture i umjetnosti. Nakon konferencije ministri su na poziv gradonacelnika Andra Vlahusica obisli obnovljeni kompleks Lazareta.Na fotografiji: ministrica kulture Andrea Zlatar Violic.Foto: Niksa Duper / CROPIX
 Nikša Duper / CROPIX / Dubrovački Vjesnik / CROPIX

Bivša ministrica kulture Andrea Zaltar Violić u četvratk ujutro operirana je u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestara Milosrdnica.

“Gospođi Zlatar Violić zbog frakture operirana je natkoljenica. Operacija protekla bez komplikacija i ona se dobro osjeća”, rekao nam je predstojnik Traumatološke klinike, prof. dr. Aljoša Matejčić.

Valja podsjetiti da je Zlatar Violić pala srijedu u Dubrovniku gdje je boravila na ljetovanju i teže se ozlijedila.

U četvrtak u jutro primljena je na liječenje u OB Dubrovnik gdje je utvrđeno da su ozljede takve da je nužna operacija. No, Zlatar Violić tražila je da je se prebaci na liječenje u Zagreb gdje je stigla kasno navečer pa je krurški zahvat planiran i potom obavljen danas u jutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:41