WEBSHOP ZA OSIGURANJA

AKCIJA ŽIVOTA Ugovorite novo osiguranje i uštedite 1980 kuna! Uzmite jeftinije dopunsko zdravstveno

U posljednjih nekoliko dana hrvatski mediji preplavljeni su informacijama o takozvanoj ‘Akciji života’, odnosno, dopunskom zdravstvenom osiguranju po samo 75 kuna mjesečno, bez obzira na dob ili primanja.

Nude ga Croatia zdravstveno osiguranje i prvi hrvatski webshop za osiguranja, Dosi.hr , a radi se, kažu voditelji akcije, o godišnjoj uštedi od čak 660 kuna, odnosno 1980 kuna u tri godine koliko traje polica.

Je li zaista tako, odlučili smo istražiti za vas, obzirom da su se pojavile glasine kako akcijska cijena vrijedi samo za prvu godinu police. ‘Cijena od 75 kn mjesečno uistinu vrijedi tijekom cijelog trajanja police, svih tri godine’, kaže Petra Bartulović, direktorica webshopa Dosi.hr , koji eksluzivno sudjeluje u ovoj akciji. ‘Dakle, štedite 660 kuna godišnje sve tri godine’.

Interes građana je ogroman, a iako voditelji online dućana Dosi.hr ne žele otkriti o koliko se polica radi, neslužbeno doznajemo kako su u prvih nekoliko dana zaprimili tisuće narudžbi. Akcija traje do 20.8. i nalazi se na adresi www.dosi.hr/dopunsko .

Dopunsko osiguranje kakvo nudi Croatia zdravstveno osiguranje pokriva iste troškove kao i ono koje nudi HZZO, kažu stručnjaci, osim što pokriva i dopunsko, B listu lijekova, pa ćete i tu ostvariti znatne uštede, a ono što je najbitnije jest da HZZO od 25.7. ove godine možete otkazati bez otkaznog roka.

To znači da pokriva troškove dijagnostike i laboratorijskih usluga, fizikalne terapije, stomatoloških usluga, ortopedskih pomagala, primarne zdravstvene zaštite, bolničko ili ambulantno liječenje, specijalističke preglede, izdavanje lijekova u ljekarni i lijekove s dopusne liste.

Od 25.7. možete otkazati HZZO bez otkaznog roka!

Po nedavnoj odluci Vijeća HZZO-a, osiguranici dopunskog zdravstvenog osiguranja od 25.7. mogu otkazati dopunsko osiguranje bez ikakvog otkaznog roka, koji je prije iznosio čak 3 mjeseca tijekom kojih ste morali plaćati premiju. Sad više ne morate plaćati ništa, pa ukoliko želite znatno jeftiniju policu na Dosi.hr, od 25.7. nazovite HZZO i otkažite dosadašnje dopunsko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:40