NAJVEĆI LJETNI SPECIJAL

FOTO Samo uz Nedjeljni Jutarnji: Novi broj magazina Like! donosi stotine savjeta i preporuka koji će vaše ljeto učiniti najboljim do sada!

Novi broj najpopularnijeg vodiča donosi najdetaljniji pregled svih koncerata, festivala, partyja, inspekcije plaža, marina i smještaja

ZAGREB - Čini vam se da je možda prerano planirati ljeto? Uredništvo magazina Like! ne slaže se s vama.

Upravo sada, kažu nam dok sjedimo u redakciji pri samom finišu novog broja, ljudi najviše razmišljaju o festivalima koje žele posjetiti, najjeftinijim ponudama za smještaj, dogovaraju godišnje i uzimaju povoljne ljetne aranžmane dok ih još ima.

‘Htjeli smo preduhitriti špicu ljetne sezone’, kaže Jelena Valentić, urednica magazina Like!. ‘Donosimo stotine savjeta, preporuka i nepoznatih čarolija Jadrana, koje će našim čitateljima pomoći u planiranju ljeta i potpuno promijeniti ljetni odmor’, ističe Jelena.

Ljeto u znaku plesa, kampova i druženja: Pogledajte gdje se možete najbolje zabaviti! Po festivalima vas vodi ALEKSANDAR DRAGAŠ

Jelena i njezin tim pripremili su specijalno ljetno izdanje s aspolutnim pregledom svega što Hrvatska nudi ovo ljeto. Tu su preporuke za sve bitnije festivale poput Motovuna, Terranea i INmusica, koncerte, tulume, predstave i manifestacije, kao i nove knjige koje će vas držati u hladu.

Kako do magazina Like!

Novi broj magazina moći će se kupiti uz ovotjedni Nedjeljni Jutarnji i nikako drugačije. Raskošne 204 stranice paketa potražite u nedjelju, 27. svibnja, za samo 10 kuna.

Ekipa Like-a! čitateljima želi dati iznimno praktične savjete pa tako, osim novih knjiga, ljetni specijal otkriva i top-listu najboljih hladovina uz plaže diljem hrvatske obale.

Osim bogatih kulturnih sadržaja koje Hrvatska nudi tijekom ljeta, Like! donosi tajne inspekcije pumpi po autocesti, koktel-barova, restorana, marina, plaža i smještaja, kao i šoping-vodič za plažu, morske sportove i kupnju gumenjaka.

‘Bilo nam je iznimno bitno pokriti apsolutno sve ljetne interese naših čitatelja’, kaže Jelena Valentić, pa su reporteri Like!-a pokrili cjelokupni ljetni doživljaj, od putovanja do noćnih tuluma.

Tako se u ljetnom specijalu našao i vodič za ljeto u Zagrebu, za koje mnogi kažu da je najljepše razdoblje u glavnom gradu, ali i najbolji mogući ljetni odmor. Ukupno se radi o nekoliko stotina preporuka i nikad otkrivenih tajni hrvatske ljetne ponude, koje će čitateljima omogućiti najugodniji i najzabavniji odmor dosad.

‘Ovo je uistinu jedini vodič za ljeto 2012. koji će vam ikad trebati’, naglašava Jelena.

Ljetni broj Like!-a donosi i nikad objavljene ljetne eseje uglednih pisaca Ante Tomića, Miljenka Jergovića i Teofila Pančića. ‘Osim što dajemo preporuke za najbolja mjesta za čitanje, također dajemo i ponešto vrhunskog štiva koje čitatelji mogu uzeti i konzumirati pod svojim borom’, kaže Vuk Radić, urednik Nedjeljnog Jutarnjeg.

Rekordna prodaja prva dva broja

Čitatelji su prva dva broja magazina Like! prihvatili iznimno dobro, pa se se oba prodala u gotovo 50 tisuća primjeraka, što je, kažu stručnjaci, povijesni rekord za kulturni vodič u Hrvatskoj. Like! izlazi svake četvrte nedjelje u mjesecu kao jedan od uspješnih novih magazina Nedjeljnog Jutarnjeg.

Novi broj Like!-a izlazi na čak 124 raskošne stranice, a osim ekstenzivnog ljetnog vodiča, donosi i ekskluzivni intimni intervju sa Seidom Serdarevićem. Serdarević je vlasnik nakladničke kuće Fraktura koja je u vrlo kratkom periodu pomela nakladničko tržište i postala jedan od najuzbudljivijih i avangardnih izdavačkih pothvata u Hrvatskoj.

Serdarević je kolumnistici Like!-a Adriani Piteši otkrio sve tajne svog rapidnog uspjeha, a urednik fotografije Vjekoslav Skledar zabilježio je njihov razgovor.

Najveće iznenađenje broja, smatraju mnogi u redakciji s kojima smo razgovarali, detaljan je dnevnik reporterke Sanje Simić pod naslovom ‘Kako me zamalo ubio zdrav život’.

Sanja samo za čitatelje Like!-a otkriva kako je postala opsjednuta zdravim životom i koje joj je to teškoće prouzročilo u svakodnevnom funkcioniranju. Radi se o vrlo praktičnom, duhovitom i neočekivanom članku koji će sasvim sigurno oduševiti sve vjerne čitatelje Like!-a. A njih nije malo.

Podaci o prodaji kažu kako se, nakon samo dva broja, Like! svrstao među najprodavanije magazine u Hrvatskoj, s prosječnom prodajom od gotovo 50.000 primjeraka.

Ekskluzivni ljetni eseji Ante Tomića, Miljenka Jergovića i Teofila Pančića

Najugledniji pisci iz cijele regije pišu za ljetni broj magazina Like!, pa će čitatelji moći uživati u nikad objavljenim ljetnim esejima Miljenka Jergovića, Ante Tomića i Teofila Pančića. ‘Iznimno smo sretni ovim uistinu specijalnim sadržajem’, kaže Jelena Valentić, urednica Like!-a. ‘Čini nam se da će čitatelji uistinu uživati u ovom ekskluzivnom sadržaju’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:36