SENZACIJA U NEDJELJNOM

FOTO Iva Herceg: Predivna pjevačica u pohodu na američko tržište!

Nakon četiri objavljena singla i završenog studija novinarstva Iva Herceg je napokon odlučila posjetiti prijateljicu u Las Vegasu, proputovati SAD-om i nastaviti svoju uspješnu pjevačku karijeru na novom kontinentu, s producentima koji joj to mogu omogućiti
Zagreb, 050712.Mlada pjevacica Iva Herceg.Fotografiranje povodom njenog odlaska u Las Vegas i najave novog singla.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Pjevačica, plesačica, a odnedavno i diplomirana novinarka Iva Herceg otputovala je preko Velike bare, točnije u Las Vegas. Spakirala je kofer, kupila avionsku kartu i početkom ovog tjedna odletjela u Ameriku.

- Ovdje namjeravam biti neko vrijeme, malo proputovati Amerikom, pa je tako sljedeća destinacija Los Angeles, nakon toga Teksas, Washington, New York. Jako se veselim ovom putovanju jer je ovo moj prvi odlazak u Ameriku, a to mi je bila želja već godinama koju sam napokon uspjela ostvariti kada sam krajem ožujka diplomirala na Fakultetu političkih znanosti. Već tada sam bila sigurna da ću ovo ljeto provesti u Americi kod svoje prijateljice, koja me već neko vrijeme zove k sebi, ali kao što sam spomenula, nisam bila u mogućnosti, kako zbog fakultetskih tako i zbog pjevačkih obaveza. Posebnog razloga osim velike želje da posjetim Ameriku nije bilo. Nisam htjela još jedno ljeto provesti na mjestima na kojima sam svake godine već cijelo desetljeće - ispričala je Iva, čiji su prvi dojmovi o ‘obećanoj zemlji’ da je to nešto sasvim novo, drugačije od onog što je dosad vidjela.

Tenisice i štikle

- Ljudi su otvoreni, nasmijani, ali jako je vruće, na to se nikako ne mogu priviknuti - odgovara 25-godišnja Zagrepčanka. Njezinu dugogodišnju želju za američkom avanturom obitelj je podržala, iako su bili malo tužni jer prvi put odlazi tako daleko, a mama joj je, kaže, odahnula tek kada je sletjela u Las Vegas.

A dok je sređivala posljednje stvari prije puta, mlada je Zagrepčanka stigla odraditi i fotosession i pokazala kako desetljeće bavljenja plesom nije bilo uzaludno. Naime, iza Ive je plesačka karijera jer je, među ostalim, nastupala i za Lanu Jurčević, pa se uistinu nema čega stidjeti, čega je očito i sama svjesna. Međutim, u ovako izazovnim izdanjima Ivu ćete rijetko sresti na ulici, jer privatno njeguje sasvim drukčiji imdž.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:14