NEZAPAMĆENI ZLOČIN

ZLOTVOR IZ VIROVITICE Opljačkao, pretukao i brutalno silovao 77-godišnju gospođu, koja je nakon svega preminula...

 Arhiva / CROPIX

Zbog razbojništva, a onda i silovanja 77-godišnje umirovljenice koja je od zadobivenih ozljeda tijekom zločina preminula, bjelovarsko Županijsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 54-godišnjeg Virovitičanina. Svoj bolesni naum taj sredovječni muškarac počinio je 11. listopada na području Virovitičko-podravske županije s ciljem da se materijalno okoristi.

Upao je 77-godišnjakinji u kuću te je počeo mlatiti. Uz kišu prijetnji tražio je od nje novac pa mu je predala mirovinu koju je dobila par dana ranije.

No, njemu to nije bilo dovoljno. Tužiteljstvo smatra da je 54-godišnjak, ne bi li zadovoljio svoj spolni nagon, prestravljenu ženu nakon svega odlučio i silovati. Dok se pokušavala oduprijeti nasilnom razbojniku koji ju je ujedno i tukao, 77-godišnjakinju je izdalo srce... Preminula je, a njezino tijelo pronađeno je tek sutradan. Kuća u kojoj se odigrao pravi horor bila je prepuna tragova koji su istražitelje odveli do 54-godišnjeg monstruma.

Beživotno tijelo tragično preminule prevezeno je na obdukciju koja je pokazala da je 77-godišnja žrtva prošla pravi pakao.

Nakon kriminalističkog istraživanja tijekom kojega je, kako doznajemo, pokušao zavarati policiju i negirati zločin, istražni sudac mu je odredio pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke. Prijeti mu i do deset godina zatvora.

Je li u vrijeme gnjusnog čina bio pod utjecajem alkohola, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:29