PRIVEDENI PEDOFILI

ZLOSTAVLJALI CURICE Varaždinska policija uhitila deset muškaraca i ženu zbog seksualnog iskorištavanja djece!

Žena (49) i muškarci sa šireg varaždinskog te međimurskog i zagrebačkog područja su u pritvoru

VARAŽDIN - Žena (49) i desetorica muškaraca sa šireg varaždinskog te međimurskog i zagrebačkog područja osumnjičeni su da su spolno zlostavljali i iskorištavalii dvije ženske osobe, počevši od vremena kad su bile maloljetne. Spomenuti su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku.

Iz varaždinske policije izvjestili su kratko da su, u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, dovršili opsežno kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se sumnjiče za kaznena djela protiv spolne slobode i spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djece.

U policiji su nam rekli da ne mogu otkriti jesu li zlostavljane žene i zlostavljači u obiteljskim odnosima niti bilo kakve druge detalje vezane uz slučaj budući da se radi o kaznenim djelima na štetu djece.

Poručili su samo da apeliraju na djelatnike odgojno-obrazovnih institucija te socijalne radnike i zdravstvene djelatnike, aktiviste udruga civilnog društva, predstavnike vjerskih institucija, medija i sve ostale dobronamjerne i odgovorne građane koji u svom radu ostvaruju kontakte s djecom da s punim povjerenjem policiji prijave sve sumnjive postupke i ponašanja pojedinaca prema djeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:56