NOĆNA DRAMA U SISKU

Žena izbola kći (6) i muža, djevojčica kritično. Susjedi u šoku: 'Probudio nas je vrisak curice, a prizor je bio stravičan!'

Djevojčicu zamotanu u plahtu liječnici su nosili u vozilo Hitne pomoći, a pored nje nalazio se otac koji nije mogao zaustaviti suze zbog nemilog događaja. Iza njih policija je u lisicama izvodila majku čija je odjeća bila natopljena krvlju
Tribalj, 160612.Danas oko 16 sati poginuo je zmajar u blizini brda Tic iznad Triblja. Nesluzbeno doznajemo kako je rijec o 40-godisnjem Opatijcu. Ocevid je u tijeku. Tijelo stradalog izvukli su pripadnici GSS-a (Gorska sluzba spasavanja)Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

SISAK - Djevojčica (6) je kritično, ali stabilno nakon što ju je nju i njezinog oca (44) jučer oko 4.15 ujutro u stanu u ulici Ivana Bakrana 15 u Sisku psihički rastrojena majka izbola nožem. Otac i djevojčica odmah su nakon tragičnog događaja prebačeni u sisačku Opću bolnicu, a rastojenu majku (35) policija je s lisicama na rukama uvela u policijsko vozilo te su je odveli u pritvor.

Malena djevojčica zadobila je teške ubodne rane te je odmah operirana u sisačkoj bolnici. Nakon trosatne operacije djevojčica je premještena na intenzivnu skrb Opće bolnice gdje se oporavlja. Na istom odjelu nalazi se i njezin otac koji je zadobio posjekotine i ubode po rukama i ramenima i nalazi se u stanju šoka, no uspješno se oporavlja.

Stanari zgrade i ulice Ivana Bakrana užasnuti su tragedijom koja se dogodila u nedjelju ujutro. Susjede je probudio vrisak djevojčice i odmah su otišli vidjeti što se zbiva. Srećom, prenose lokalni mediji, u zgradi žive doktor i medicinska sestra koji su na licu mjesta djevojčici pružili potrebnu medicinsku pomoć i spriječili iskrvarenje iz višestrukih ubodnih rana.

Neslužbeno doznajemo kako je majka nasrnula nožem na kćer nakon čega ju je otac pokušao zaštititi. Dok je otac pokušavao razdvojiti svoju šestogodišnju kćer od majke i sam je zadobio nekoliko posjekotina.

- Nažalost, nisam ništa čula jer da jesam sigurno bih odmah otišla u pomoć - kaže susjeda koja živi na trećem katu zgrade, u istom hodniku kao i obitelj.

Susjeda navodi kako je oko 2 ujutro vidjela policijsko vozilo ispred zgrade, no kako nije ništa čudno vidjela otišla je spavati. Tek su je ujutro ostali susjedi upozorili na tragediju koja se dogodila. A susjedi govore da ih je probudila vika i plač djevojčice, a prizor koji ih je dočekao bio je stravičan.

Djevojčicu zamotanu u plahtu liječnici su nosili u vozilo Hitne pomoći, a pored nje nalazio se otac koji nije mogao zaustaviti suze zbog nemilog događaja. Iza njih policija je u lisicama izvodila majku čija je odjeća bila natopljena krvlju.

Neslužbeno doznajemo kako psihički rastrojena majka već neko vrijeme ima problem sa živcima, no odbijala je liječenje. Zbog svoje dijagnoze majci je bila potrebna medicinska pomoć. Učiteljica je razredne nastave i engleskog jezika te je neko vrijeme povremeno predavala u OŠ Komarevo. Već neko vrijeme pati od povremenih psihičkih problema, nalik šizofreniji jer je govorila da se se nekavi crni ljudi urotili protiv nje. No, usprkos problemima svi je opisuju kao veoma inteligentnu ženu.

Obitelj se prije dvije godine doselila u zgradu u ulici Ivana Bakrana gdje su mirno živjeli. Otac je svakodnevno odlazio na posao, a djevojčica se igrala u obližnjem parku i spremala se uskoro krenuti u školu. No, što se događalo imeđu četiri zida, nitko ne zna.

Što je navelo majku da izbode supruga i dijete biti će poznato tek nakon očevida. Slučaj je od policijske uprave Sisačko - moslavačke preuzelo Županijsko državno odjetništvo koje je u nedjelju obavljalo očevid na mjestu nesreće. Na mjesto nesreće u nedjelju je stigao i otac ranjenog muškarca. Cijeli Zeleni brijeg u Sisku u je šoku. Ne mogu vjerovati koja je tragedija zadesila obitelj.

Od šoka i nevjerice mnogi nisu bili u stanju ni komentirati tragediju, govoreći samo da je strašno i ružno to što se dogodilo obitelji koju su sretali na hodnicima zgrade. Svi su zabrinuti za suprugu i malenu djevojčicu te se nadaju da će se što prije potpuno oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:21