MAJKA SVE PROMATRALA

ZAGREBAČKI OČUH IZ PAKLA Seksualno napao kćer (13) s blagom mentalnom retardacijom

 Damjan Tadić/CROPIX

Zbog seksualnog zlostavljanja 13-godišnje pokćerke uhićen je 51-godišnjak iz Zagreba, piše Novi list koji doznaje da je muškarac dulje vrijeme iskorištavao djevojčicu za zadovoljavanje svoje pohote, no za sada mu se na teret stavlja seksualni čin počinjen krajem lanjskog prosinca.

Riječ je o djevojčici s blagom mentalnom retardacijom, što je na najgrublji mogući način iskoristio čovjek koji bi se uskoro trebao oženiti njezinom majkom, koja također ima određenih psihičkih problema, zbog čega je dijete toliko dugo i trpjelo očuhove seksualne ispade.

Naime, kako je djevojčica ispričala istražiteljima, već se ranije požalila majci na neprimjeren način na koji ju je budući očuh dirao po tijelu, no majka na to nije reagirala. Nakon što joj je kći ispričala kakvom je očuhovom ponašanju bila izložena majka je tek odmahnula rukom uzvrativši joj da se ne uznemirava puno oko toga i da ne prijavljuje ništa.

U međuvremenu je djevojčica završila u udomiteljskoj obitelji te je tada ipak odlučila podnijeti prijavu protiv 51-godišnjaka.

Zagrebačka je policija podnijela kaznenu prijavu zbog spolnog iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina, a tužiteljstvo je zatražilo određivanje istražnog zatvora, što je Županijski sud u Zagrebu i učinio. Rasplet istrage bludni očuh čekat će Remetincu kako ne bi utjecao na svjedoke ili pokušao ponoviti kazneno djelo što mu je stavljeno na teret, navodi Novi list .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:37