SVE ZBOG PARKINGA

VIDEO Profesor šakom udario ženu u mesnici, svađa završila krvavim obračunom na Hitnoj!

 YouTube

PULA - U tučnjavi do koje je došlo u srijedu poslijepodne u Puli u mesnici i na odjelu Hitne pomoći sudjelovao je profesor Zlatko Tkalčec, viši predavač i predsjednik Katedre za predškolski odgoj na Pulskom sveučilištu, 52-godišnji muškarac iz Vodnjana, njegova supruga i jedan za sada nepoznati mlađi muškarac.

Do tučnjave je došlo u mesnici Libera u Barbalićevoj ulici, gdje su se Tkalčić i 52-godišnjak sukobili zbog parkiranja, a nakon naguravanja, Tkalčić je zadao više udaraca šakom u glavu 52-godišnjakovoj supruzi. I Tkalčec i bračni par završili su na Hitnoj pomoći.

Međutim, sukob je nastavljen u bolničkom parku, gdje su 52-godišnjak, sada u društvu mlađeg nepoznatog muškarca, napao Tkalčeca. On im je uspio pobjeći u prostorije Hitne pomoći gdje su ga slijedili, nastavivši s napadom. Spriječili su ih djelatnici bolnice, a nakon što su čuli da dolazi policija, muškarci su pobjegli. U okršaju u Hitnoj porušeni su medicinski instrumenti, a pod je bio krvav. Tkalčec je zadobio lakše ozljede lica, glave i drugih dijelova tijela, a i bračni par lakše je ozlijeđen.

U Policijskoj upravi istarskoj potvrđuju ovaj događaj ne otrkivajući idenitet sudionika, ističući tek da je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba sukob između 55-godišnjaka iz Pule i 52-godišnjaka iz Vodnjana. O tučnjavi svjedoči i video snimka nadzorne kamere iz mesnice, postavljena na Youtube. Na njoj se vidi da je 52-godišnjak prvo udario Tkalčeca, nakon čega mu je ovaj uzvratio srušivši ga na pod da bi potom nekoliko puta udario i njegovu suprugu koja se umiješala u sukob.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:25