KRVAVA PLJAČKA

VIDEO Policija primila desetak poziva i mailova građana. Jesu li bliže hvatanju ubojice zaštitara?

Odbjegli razbojnik biti će kazneno prijavljen za teško ubojstvo 49-godišnjeg zaštitara tvrtke Sokol Marić i razbojništvo
 MUP

Zagrebačka policija primila je desetak telefonskih poziva građana i više mailova s informacijama o mogućem identitetu razbojnika koji je jučer opljačkao Volksbanku u Dubravi te pritom ubio jednog zaštitara. Međutim, potraga za ubojicom još nije dala rezultata.

Prema opisu koji je dala policija, razbojnik je star oko 40 godina, visok 175 centimetara, ima izrazito ispijeno lice, izražene podočnjake i šiljasti nos. U vrijeme pljačke bio je neobrijan, na glavi je imao šarenu vunenu kapu, a na rukama crne rukavice.

Odbjegli razbojnik bit će kazneno prijavljen za teško ubojstvo 49-godišnjeg zaštitara tvrtke Sokol Marić i razbojništvo. Osim toga, iz poslovnice Volksbanke odnio je nekoliko stotina tisuća kuna. Prijeti mu kazna dugotrajnog zatvora.

Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o počinitelju ili prepoznaju osobu s fotografije da nam dojave na broj telefona 192 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Građani mogu dojaviti informacije anonimno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:37