POLICIJSKA AKCIJA

VELIKI ULOV KOD METKOVIĆA Pokušali prokrijumčariti 21,3 kilograma marihuane!

 Mario Pušić

METKOVIĆ - Na graničnom prijelazu Gabela polje, prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, spriječen je pokušaj krijumčarenja 24 paketa marihuane ukupne težine 21 379 grama. Droga je bila skrivena u automobilu, albanskih nacionalnih oznaka.

Graničnom kontrolom od strane policijskih službenika Postaje granične policije Metković i službenika carine, marihuana je pronađena u podvožju vozila, kojim je upravljao 44-godišnjak, a u vozilu se nalazio i 34-godišnjak, obojica državljani Albanije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga, obojica su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Osim navedenih, s ovom zapljenom povezuje se i 39-godišnji državljanin Albanije, koji je upravljao drugim automobilom, također albanskih nacionalnih oznaka, a koji je uhićen na istom graničnom prijelazu zbog sumnje u pomaganje prethodno spomenutim albanskim državljanima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, trojica državljana Albanije su predana pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:18