INTERVENIRALA I HITNA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: 'UDARI JE ŠAKOM, NEMOJ JE ČUPATI!' Tri srednjoškolke brutalno napale vršnjakinju, ostali učenici samo gledali

 Screenshot/BlicTV

Tri su učenice prvog razreda srednje Kemijske škole u Kruševcu napale svoju vršnjakinju ispred škole, koja je zbog ozljeda zadobivenih od tučnjave bila prisiljena potražiti hitnu medicinsku pomoć, prenosi Blic.

Cijeli je incident snimljen mobitel, a video brutalnog premlaćivanja možete pogledati ovdje. Tijekom napada na učenicu može se vidjeti da događanje mnogi promatraju, no i da nitko djevojci koju njezine vršnjakinje tuku ne priskače u pomoć. Umjesto pomoći, auditorij koji promatra ovo besmisleno nasilje nudio je savjete da je napadačice 'ne čupaju' već da je 'udare šakom u glavu'.

Blic doznaje da se tučnjava zbila prošlog četvrtka u ranim poslijepodnevnim satima ispred školske sportske dvorane. Navodno postoji i snimka nastavka sukoba s istim aktericama.

Prema navodima, povod za obračun bila je svađa koja je započela prvog dana školske godine.

Napadnuta djevojka nakon napada je potražila medicinsku pomoć zbog ozljede nosa i hematoma ispod oka. Cijeli je događaj prijavljen policiji koja je identificirala počinitelje napada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:05