ISPRED ZGRADE POLICIJE

UŽAS U ZADRU Pronašli izbodenog muškarca, uhitili napadača. Nasilnik je tukao ženu?

 Jure Miskovic / CROPIX / CROPIX

Sinoć oko 22 sata, u centru Zadra, dvorištu koje dijeli Prvu policijsku postaju i zgradu suda nožem je po tijelu višestruko izboden 44- godišnji T.V. Iz Splita, javlja portal Zadarski.hr.

Njega su oblivenog krvlju kako tetura pronašli policajci koji su tu noć bili u dežurstvu. Vrlo brzo, na mjestu zločina, zatečen je 29-godišnji M.M. iz Zadra, koji je odmah priveden.

Prema prvim neslužbenim informacijama, 29-godišnjak je u dvorištu ulice Zore Dalmatinske tukao ženu, svoju djevojku, a nakon što se u njihov sukob umiješao 44-godišnji Splićanin koji je zbog toga izboden nožem.

Jesu li se ranije poznavali ili je Splićanin slučajno prolazio rivom i umiješao se u sukob, bit će utvrđeno policijskom istragom koja još traje.

Izbodeni Splićanin odmah je prevezen u bolnicu gdje se liječnici još uvijek bore za njegov život.

Jure Miskovic / CROPIX
Zadar, 111014.U dvoristu Ulice Zore Dalmatinske, nasuprot Prve policijske postaje, sinoc u 22 sata dogodio se pokusaj ubojstva. Policija je, doznajemo vidjela muskarca u krvi, kako otezano izlazi iz dvorista te su odmah krenuli prema njemu i uhvatili drugog muskarca koji je pokusao pobjeci. Iz PU zadarske potvrdili su nam kako je taj 29-godisnji muskarac iz Zadra nozem napao 44-godisnjaka iz Splita, koji je zadobio teske ozlijede, opasne po zivot. Nalazi se u zadarskoj bolnici, na JIL- u, dok je 29-godisnjak priveden i nad njim se vrsi obrada. Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:34