DOLIJAO PERVERTIT

UHVAĆEN MANIJAK S MARJANA Poznatoj sportašici i drugima pokazivao kondom i vikao: 'Ajmo u šumu!'

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

SPLIT - U subotu poslijepodne, u 17.16 sati, policijski službenici su zaprimili dojavu ženske osobe, koja je navela kako joj se na plaži Kašjuni u Splitu obratio nepoznati muškarac te je pozvao da ide s njim u šumu, pokazujući joj prezervativ, piše Slobodna Dalmacija .

Na mjesto događaja je žurno upućena ophodnja koja se nalazila u blizini. Muškarac je pronađen i priveden u službene prostorije.

Radi se o 23-godišnjaku, nad kojim je obavljeno kriminalističko istraživanje. Utvrđena je sumnja da je na štetu 33-godišnjakinje počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te da je 1. rujna na Marjanu u Splitu isti prekršaj počinio i na štetu 27-godišnjakinje. Radi se o slučaju ultramaratonke Nikoline Šustić, o čemu smo pisali .

Tijekom dana će, uz odgovarajući Optužni prijedlog, biti doveden nadležnom Prekršajnom sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:28