SMRT NA DVORIŠTU

UGUŠIO JU PA PRIJAVIO POLICIJI DA JE NAŠAO TIJELO Za ubojstvo žene (71) osumnjičen njen prvi susjed

Policija je naime izvijestila kako je u srijedu u ranim jutarnjim satima došlo najprije do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 36-godišnjaka i 71-godišnjakinje
 Vlado Kos / CROPIX

PETRIJEVCI - L. C. (71) iz Petrijevaca čije je beživotno tijelo pronađeno u srijedu ujutro u njezinu dvorištu ipak je ubijena, a za njezinu smrt sumnjiči se njezin 36-godišnji susjed koji je policiji i prijavio da je pronašao njezino tijelo na dvorištu.

Policija je naime izvijestila kako je u srijedu u ranim jutarnjim satima došlo najprije do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 36-godišnjaka i 71-godišnjakinje pri čemu je žena ugušena.

Zbog sumnje u kazneno djelo teškog ubojstva 36-godišnjak je kazneno prijavljen.

Podsjetimo, smrt 71-godišnje žene koja je živjela sama u obiteljskoj kući prijavljena je u srijedu oko 5 sati, a policiji je zbog nekih vanjskih ozljeda smrt odmah bila sumnjiva, pa je naložena i obdukcija. Na njoj je utvrđeno kako je žena ugušena.

Neki susjedi izjavili su kako se oko 2,30 čuo lavež pasa u cijelom susjedstvu, a jedna je žena kazala kako je čula L. C. da doziva u pomoć i izgovara nečije ime. Međutim, nikome nije bilo ništa sumnjivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 23:33