STRAVA U BJELOVARU

Učenici na Facebooku dogovarali ubojstvo nastavnice iz matematike

Užasavajuća grupa na Facebooku skupila je oko 200-tinjak članova, a nastavnica je u strahu od realizacije prijetnji izostala nekoliko dana s posla

BJELOVAR - Nastavnica matematike u jednoj bjelovarskoj školi ostala je šokirana i na smrt preplašena kada je otkrila kako njezini učenici na Facebooku planiraju njezino - ubojstvo!

Prema pisanju portala Bjelovarac , učenici petih i šestih razreda jedne bjelovarske škole na Facebooku su napravili grupu u kojoj otvoreno zagovaraju da profesoricu ubiju. U grupu se do sada uključilo čak 200 istomišljenika.

Najgore od svega je izdavanje ovakve smrtne presude nastavnici naišlo na opće odobravanje učenika koji se nisu nimalo libili prijaviti u grupu te otvoreno podržati kazneno djelo.

Kao razloge općeg linča na profesorice učenici ističu 'da im nije po volji', 'ne voli matematiku' ili 'ne razumiju njezina predavanja'. Uplašena se profesorica nakon otkrića 'presude' nekoliko dana nije pojavila na poslu.

Jedan je 13-godišnji učenik, koji se nije priključio grupi, majci ispričao sve o naumu svojih prijatelja.

- I moj se sin potužio na matematiku i način predavanja nastavnice, no ono što sam pročitala na Facebooku je užasno! Smatram kako bi sudionike trebalo najstrože kazniti - ispričala je zabrinuta majka te se upitala odakle djeci toliko hrabrosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:43