PUCAO U OCA I BEBU

UBOJICA KOJI JE ZGRANUO HRVATSKU Zlatko Svirčić u izrazito lošem fizičkom i psihičkom stanju završio u bolnici

U istrazi se branio šutnjom jer zasad nije mogao uopće govoriti o tome što se dogodilo kobnog dana
Zadar, 241214.Istraznom sucu zupanijskog suda u Zadru jutros je priveden Zlatko Svircic koji je jucer tesko ranio supruga bivse zene i njihovo 10-mjesecno dijete.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2013

Zbog izrazito lošeg fizičkog i psihičkog stanja, 55- godišnji Zlatko Svirčić, koji je 23. prosinca pucao u 49-godišnjeg Marina Orlovića i njegovog desetomjesečnog sina Giannlucu, iz zadarskog istražnog zatvora prebačen je u Bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu, javlja Zadarski.hr .

U istrazi se, uz zadarsku odvjetnicu Tanju Budimir, te suca Borisa Babića, branio šutnjom jer zasad nije, kako doznajemo, mogao uopće govoriti o tome što se dogodilo kobnog dana u Kijevskoj ulici na zadarskom predjelu Bili Brig gdje je došao s pištoljem.

Podsjetimo, Marin Orlović je izgubio šestodnevnu bitku za život u bolnici gdje se nije budio iz kome, a shrvana supruga Maja, čuvši za jezivu vijest dok je na drugom dijelu zemlje, u Zagrebu, bdjela nad ranjenim sinčićem, smogla je snage i prepuna ogorčenja, odaslati bivšem suprugu ubojici na društvenoj mreži: „Ubojico Zlatko Svirčiću, gorjet ćeš u paklu....“

Orlović je pokopan danas u 11 sati na zadarskom Gradskom groblju. Posljednjem ispraćaju, osim mnogobrojne obitelji, prisustvovalo je na stotine Zadrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 15:33