TEŠKE NESREĆE

U Ribniku kod Karlovca pod autom poginula pješakinja, više ozlijeđenih u sudaru blizu Križevaca

Split, 240513.U kasnim popodnevnim satima pronadjen je les nepoznate zenske osobe u sumi oko dvjesto metara iznad sjevernih vrata Park sume Marjan.Na fotografiji: policija obavlja ocevid.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Pješakinja srednje životne dobi smrtno je stradala u utorak navečer u mjestu Ribnik na državnoj cesti D6 kada je na nju, pod još nerazjašnjenim okolnostima, naletio automobil karlovačkih registarskih oznaka, doznaje se u policiji i državnom odvjetništvu.

Nesreća se dogodila oko 21,45 sati na cesti koja od graničnog prijelaza Jurovski Brod vodi prema Netretiću i dalje prema Karlovcu. Zbog očevida na mjestu nesreće promet na toj cesti je u utorak navečer bio obustavljen.

Zamjenik karlovačkog županijskog državnog odvjetnika Mladen Krajačić Hini je potvrdio da je stradala hrvatska državljanka srednje životne dobi koja je u vrijeme nesreće hodala po cesti.

Težak sudar osobnog i teretnog vozila u Kenđelovcu

U noći s utorka na srijedu oko 00,40 sati u mjestu Kenđelovcu na državnoj cesti DC 28 došlo je do prometne nesreće između osobnoga i teretnog automobila, u kojoj ima ozlijeđenih osoba, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Promet državnom cestom je, kako navodi policija, zatvoren a odvija se obilazno preusmjeravanjem u mjestu Cirkvena i Rovišću iz pravca Bjelovara.

Slijedi očevid, navodi policija.

I Hrvatski autoklub (HAK) je upozorio kako je od 00,55 sati zbog teže prometne nesreće u mjestu Kenđelovac, na državnoj cesti DC 28 Sveti Ivan Žabno - Rovišće, promet prekinut te da obilazak regulira policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:53