NIJE STAO DO GRANICE

U Kotoru pucano na turistički minibus hrvatskih registarskih oznaka?

Kotor
 Zvonimir Barišin / HANZA MEDIA

Prema tvrdnjama vlasnika jedne dubrovačke agencije, u nedjelju 29. srpnja oko 14 sati na putu Kotor-Risan u mjestu Dražin vrt, pucano je na kombi te agencije koji je prevozio turiste, kako prenosi CDM. Pritom su na plavom minibusu 'renault master' dubrovačkih registracija polomljena su zadnja stakla.

Vlasnik minibusa navodi da samo pukom srećom nitko od turista u vozilu nije ozlijeđen, pišu Dnevne novine.

On tvrdi da je na minibus pucano sa jedne terase zgrade koja se nalazi pored magistralnog puta kojim su prolazili. Prema njegovim riječima, navodno su mladića od oko 18 godina skakali po terasi sa dignuta tri prsta, a pucnjevi su uslijedili kada je minibus prošao 30-ak metara od terase sa koje je pucano.

Vlasnik minibusa nije ostao na licu mjesta i pozvao na uviđaj nadležnu kotorsku policiju, već je slučaj prijavio tek prvoj policijskoj patroli koju su sreli, i to policijskoj patroli u Sutorini.

"Prema dobijenom obavještenju od službenika Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, 29.07.2018. godine, u neposrednoj blizini motela “Vinograd”, zaustavilo se putničko motorno vozilo minibus hrvatskih registarskih oznaka kojom prilikom je vozač minibusa dao obavještenje službenicima OGB patrole Sutorina da mu je na putnom pravcu Kotor Risan oštećeno zadnje vjetrobransko staklo, pritom ne navodeći na koji način mu je oštećeno staklo", naveli su iz Uprave policije.

Kako prenosi CDM, patrolni policajci u Sutorini vozača su obavijestili da će pozvati prometnu policijsku patrolu iz Herceg Novog da se izvrši uviđaj i sastavi zapisnik o oštećenju na vozilu. Tom prilikom vozač je izjavio da ne želi prijavljivati događaj i ne želi uviđaj jer žuri, te je nakon toga nastavio putovanje prema Graničnom prelazu Debeli brijeg, stoji u priopćenju crnogorske policije, u kojem se dodaje kako službenici "poduzimaju dalje službene mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica u vezi sa predmetnim događajem".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:46