BRUTALNA SMRT

U BJELOVARU UBIJENA SAMOHRANA MAJKA TROJE DJECE Majka je pronašla kako leži u lokvi krvi, susjedi u šoku

 Danijela Peracic / CROPIX

BJELOVAR – Beživotno tijelo 50-godišnje Snježane E., odgajateljice bjelovarskog dječjeg vrtića te samohrane majke troje djece pronađeno je u ponedjeljak oko 14 sati u njezinoj kući u Ulici Nikole Šopa u Bjelovaru. Policiju na noge digla je Snježanina majka nakon što su ju kćerkine kolege upitale zna li razlog kćerkinog nepojavljivanja na poslu u popodnevnoj smjeni.

I Snježaninoj majci je to bilo čudno jer Snježana nikada nije izbivala s posla pa je otišla do kćerkine kuće u susjednoj ulici gdje je zatekla šokantan prizor mrtve kćeri i oko nje posvuda tragovi krvi. Iako je pozvala hitnu pomoć, nažalost Snježani nije bilo spasa. Ubrzo je na mjesto događaja pristigla i policija te je kuća postala poprištem policijskog očevida. Sumnja se na nasilnu smrt obzirom na Snježanin položaj tijela i ruku stavljenih iznad glave. Nije za isključiti da je riječ o zločinu iz koristoljublja obzirom da je u središtu Bjelovara, u neposrednoj blizini Doma kulture, pronađen otključan Snježanin VW Golf bjelovarskih tablica.

Susjedi Šopove ulice su u šoku. Nisu primijetili da se netko vrzma oko njezine kuće niti su vidjeli da je netko odvezao njezin automobil.

- Jeziva je spoznaja da je našoj susjedi oduzet život. Pa ona je majka troje djece od kojih najstariji sin ide u srednju školu dok dvije mlađe kćeri blizankinje su u osnovnoj školi. Samohrana je majka. Gdje joj je bivši muž, ne znamo ali već su dugo rastavljeni. Taj brak nije vodio nikuda jedino u propast ali mislim da je on dobio skrbništvo nad djecom i da oni žive s njim a majku viđaju. A Snježana nije odavala da ju nešto brine niti da ju itko maltretira. Viđala se s jednim muškarcem, ali ga već neko vrijeme nismo viđali u ulici – priča jedan od susjeda bjelovarske Šopove ulice pod vidnim dojmom prizora točnije ulice prepune policije, Hitne pomoći, istražitelja, djelatnika DORH-a…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:22